Home  Locatie      Woningen      Betrokken partijen      Downloads       Video       Contact      
   
 

Video

 
   
           
    Alblasserwaard Makelaars heeft een serie video's opgenomen over nieuwbouwproject Wilhelminakwartier. Hierin komen verschillende aspecten en veelgestelde vragen aan bod. Makelaar     
           
         
   
 
Video 1: Introductie
Eline Cluistra, makelaar bij Alblasserwaard makelaars, introduceert in deze video het nieuwbouwproject Wilhelminakwartier in Sliedrecht.
 
 
   
   
   
         
Video 2: Locatie   Video 3: Stallingsgarage   Video 4: Vereniging van eigenaars
In deze video vertelt onze collega Pieter-Jan Mak over de locatie van het nieuwbouwproject Wilhelminakwartier.   Makelaar Pieter-Jan Mak vertelt u in deze video over de stallingsgarage onder de gebouwen van nieuwbouwproject Wilhelminakwartier.   Eline Cluistra, Makelaar, vertelt u in deze video over de Vereniging van Eigenaars (VvE) die opgericht wordt voor het beheer in het project Wilhelminakwartier.
         
         
   
   
   
         
Video 5: Duurzame installaties   Video 6: Lasten en beperkingen   Video 7: Meerwerklijst, Sanitair en Keuken
Onze collega, Eline Cluistra, legt u in deze video meer uit over de installaties in de appartementen van het nieuwbouwproject Wilhelminakwartier in Sliedrecht.   Eline Cluistra, makelaar voor het nieuwbouwproject Wilhelminakwartier, vertelt u in deze video over de regels die van toepassing zijn als u eigenaar wordt van een appartement in dit project.   Pieter-Jan Mak vertelt u in deze video meer over het meerwerk dat bij de aankoop van een appartement in het  Wilhelminakwartier kan komen kijken.
         
         
   
   
   
         
Video 8: Proces   Video 9: Technische afwerking   Video 10: Woningborg
Makelaar, Eline Cluistra, vertelt u in deze video meer over het proces rondom de aankoop van een appartement in nieuwbouwproject Wilhelminakwartier in Sliedrecht.   Pieter-Jan Mak, makelaar bij Alblasserwaard, vertelt u in deze video meer over de afwerking van de appartementen in nieuwbouwproject Wilhelminakwartier in Sliedrecht.   Eline Cluistra, makelaar bij Alblasserwaard, legt u in deze video uit wat Woningborg is en welke zekerheid dit geeft voor een koper van een appartement in nieuwbouwproject Wilhelminakwartier in Sliedrecht.
         
   
         
   
 
Wilhelminakwartier - waar komt u precies te wonen?
Een video over Sliedrecht, de locatie en omgeving van het nieuwbouwproject Wilhelminakwartier
 
 
   
         
               
   
Correspondentieadres

Thorbeckelaan 1
3362 BL Sliedrecht

Tel. 0184 - 670 733
wilhelminakwartier@alblasserwaard.nl


Makelaar:

Meklaar

Linkedin  Instagram  Facebook
 
Projectontwikkelaar:

Houwelingen Vastgoed
Linkedin  Instagram  Facebook
   
    De op deze website weergegeven informatie is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie kan nimmer worden aangemerkt als een aanbod en is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico.