Home  Locatie      Woningen      Betrokken partijen      Downloads       Video       Contact      
   
 

Locatie

 
   
           
    Het Wilhelminakwartier bevindt zich in het centrum van Sliedrecht tussen de Wilhelminastraat en Kerkbuurt. Sliedrecht ligt in het zuidoosten van Zuid-Holland aan de rivier de Beneden- Merwede. De gemeente is geografisch gunstig gelegen tussen Rotterdam, Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de A15 waarna deze steden binnen circa 30 minuten te bereiken zijn. Met de trein is Rotterdam binnen een half uur te bereiken en staat u in 10 minuten in het centrum van het naastgelegen Dordrecht.
Sliedrecht     
           
    Quote

WINKELAANBOD

Sliedrecht heeft een dorps karakter met een prettige sfeer waarbij ook alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik liggen. Een breed aanbod aan winkels vindt u op de Kerkbuurt en het Burgemeester Winklerplein. Iedere woensdag is hier de weekmarkt, waar u diverse verse producten kunt kopen.

   
     Boodschappen Baggerfestival    

CULTUUR

Als baggerhoofdstad van Nederland vindt u uiteraard het nationaal Baggermuseum in Sliedrecht. In dit museum valt van alles te zien over de geschiedenis van de baggerindustrie in Sliedrecht. Zo zijn er modellen van historische maar ook uiterst moderne modellen van baggervaartuigen te zien. Verder zijn er oude prenten, foto’s, tekeningen en objecten uit het verleden te zien. In Sliedrecht vindt ook iedere twee jaar het Baggerfestival plaats.

(foto: Peter Verheijen)

 
           
             
     

CENTRALE LIGGING


De appartementen liggen op een centrale locatie in het karakteristieke dorp aan de rivier Beneden Merwede. Even uitwaaien? U loopt heerlijk langs de levendige haven van Sliedrecht en over de statige Adriaan Volkersingel iets verderop aan het water. Hier geniet u van de voorbij varende schepen en de Hollandse Biesbosch die aan de overzijde van de rivier ligt. Met de waterbus is dit natuurgebied binnen enkele minuten bereikbaar.


Woningen
Fietsen     
             
               
   
Correspondentieadres

Thorbeckelaan 1
3362 BL Sliedrecht

Tel. 0184 - 670 733
wilhelminakwartier@alblasserwaard.nl


Makelaar:

Meklaar

Linkedin  Instagram  Facebook
 
Projectontwikkelaar:

Houwelingen Vastgoed
Linkedin  Instagram  Facebook
   
    De op deze website weergegeven informatie is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie kan nimmer worden aangemerkt als een aanbod en is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico.